Feyenoord Magazine – 01 – December

Het allereerste Feyenoord Magazine, uitgegeven door de SC Feyenoord met Ruud Gullit en Peter Houtman in actie op de kaft. Het eerste nummer van de jaargang 1984 wordt uitgegeven in… december 1983. Het is de opvolger van de enkele maanden hiervoor helaas ter ziele gegane De Feijenoorder. Het is uiteraard een verbetering, te zien dat het blad zich ontwikkeld naar een volledig magazine, helaas denk ik niet dat dit blad nu echt harten sneller zal laten kloppen. Iets wat in zekere zin bij De Feijenoorder wel het geval was. Al was het maar vanwege de historie.

  • Opening nieuwe blad
  • Overzicht amateur tak
  • Interview Kees Zwamborn
  • Pupillen overzicht (met Giovanni van Bronckhorst in de E1 šŸ™‚ )
  • Evenementen
  • Verslag van de Algemene Leden Vergadering van 28 november
  • Boekbespreking Spel om de bal door Desmond Morris
  • Boekbespreking Voetbal Leerplan door Wiel Coerver
  • Stichting Betaald Voetbal met o.a. AD Toernooi
  • Interview Wim Verfurth
Share Button

Author: Rolph