De Spartaan – 656 – Juni

De competitie is gelopen, en dus moet er teruggeblikt worden. Daarnaast maakt Hans Sonneveld bekend, zich te willen terugtrekken als stichtingsbestuurslid. Nu was hij nog maar het laatst overgebleven lid, Hans Graus en Hilbert Aarsen gingen hem voor, dus dat kan nooit positief zijn. ‘Hij meent, dat een vruchtbare samenwerking op een wijze die hem bevrediging schenkt op het ogenblik niet is te verwezenlijken.‘ Roddel en achterklap mag niet ontbreken, dus moet er een en ander gezegd over de transfer van Jan van Beveren, waar zowel Feyenoord, Ajax, PSV als Feyenoord bij betrokken lijken te zijn… Gelukkig komt Pim Doesburg weer terug, en dan plaatsen we natuurlijk direct een mooie actiefoto uit eerdere Sparta-periode, de wedstrijd in 1962 op het Kasteel tegen Heracles. Verder standen, cricket, honkbal, wat columns die niet als columns herkenbaar zijn, wat persoonlijke berichten en een pagina ‘Sparta’s Junior Wereld’, basically een verslag van de pupillen met een komische tekening er bij.

Share Button

Author: Rolph