Feyenoord Magazine – 07 – December

Het Magazine bestaat vijf epische jaren. Tijd voor een extra dik nummer dus

  • Voorwoord door de voorzitter van de Sportclub, J.J. van Rijswijk
  • Betaald Voetbal
  • Tweede Elftal
  • Interview Martin Groenendijk, penningmeester Stichting Betaald Voetbal, over de Feyenoord Investerings Maatschappij. De FIM wil gaan werken met een startkapitaal van vijf miljoen gulden, en is hiervoor rond gegaan bij het bedrijfsleven. ‘De eerste interesse is hoopvol te noemen‘ De constructie: een bedrijf investeert 250.000 gulden, waarvan 25.000 gulden dividend opleverend aandelenkapitaal vormt en de resterende 225.000 gulden een rentedragende lening is. Met een percentage van 10% is dat stevig te noemen, maar het addertje onder het gras is dat de rente uitbetaald wordt in drie business seats van 7500 elk.
  • Een naar eigen zeggen ‘gekleurd’ verslag van de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering.
  • Interview Tinus van Wijk, ‘kersvers’ Lid van Verdienste
  • Interview Wil Louis, Vriend van Feyenoord, mist het Europacup voetbal en de bijbehorende reizen door Europa
  • Pupillenoverzicht
  • Jeugdvoetbal
  • Amateurvoetbal
Share Button

Author: Rolph