De Feijenoorder – 09 – September

Het is gebeurd… er is een nieuw bestuur. De ALV bestond klaarblijkelijk uit twee vergaderingen, en de tweede is succesvol afgerond. Voorzitter Jaap Weber heeft ingezien dat het beter was, ook zijn positie aan te bieden, en de club een geheel nieuw bestuur te gunnen. Frappant wel dat de betrokken oud-bestuursleden de club ook geheel verlaten hebben. Het nieuwe bestuur: L. van Zandvliet (voorzitter), L.J. Gauke (secretaris, tijdelijk), G. Mosterdijk (penningmeester), H.J. van Esch (2e secretaris), A. Koonings (2e penningmeester), H. Levasier (commissaris), en A. Kardux (commissaris). Legendarische namen staan daar tussen…

Het seizoen is ondertussen ook weer begonnen, nadat er geopend is tegen Antwerp F.C. (mooi tripverslag) Er staat een oproep aan de leden, om te helpen een invalide jongen, vaste bezoeker van de wedstrijden, aan ‘een nieuw wagentje’ te helpen. Een lange ingezonden brief van de N.V.B. over scheidsrechters.

Share Button

Author: Rolph