Feyenoord Magazine – 03 – Mei

Vorige maand Bolesta op de cover, nu Joop Hiele. De keepers doen het goed, klaarblijkelijk. De teneur van het blad: gepaste wanhoop. ‘Met een paar uitschieters zullen we best het gemiddelde wat gesteld is halen, maar we moeten dit ondergaan met een diepe teleurstelling over het bereikte spelpeil. Ondanks de humor van ROB JACOBS, de trainer, is die humor door de wrangheid van het resultaat overstemd.

  • Betaald Voetbal overzicht; neem voor de grap een stukje Feyenoord – FC Utrecht: ‘Het verhaal wordt eentonig. Een defensie als een gatenkaas, voetballers die een goed salaris verdienen, meer misschien moet je zeggen: krijgen, toeschouwers die iedere keer weer teleurgesteld de Kuip verlaten en die zich afvragen IS ER NU GEEN STERKE HAND DIE DAAR WAT VERANDERING IN AAN KAN BRENGEN? hoe lang moet dit nog doorgaan?
  • Tweede Elftal en Betaalde jeugd
  • Interview Eddy Pieters Graafland, oud-speler
  • Beschouwend stuk door Gerard Meijer
  • Pupillenoverzicht
  • Interview supporters: echtpaar Geffens
  • Jeugdvoetbal
  • Amateur Voetbal
  • Diverse In Memorial, o.a. Jeffrey Senn van Basel
Share Button

Author: Rolph