Feyenoord Magazine – 07 – November

De nieuwe ‘formateur’ op de cover, Joop van der Reijden, hard op weg om maar weer eens een nieuw bestuur en gelijk ook maar een aangepaste structuur aan de club te geven. Ook wordt gerept van ‘de affaire “De Wolf”‘, maar voor kaartincidenten en dergelijke is het nog wat vroeg. Wat was er dan aan de hand? Oh ja, zijn fysieke gestel was niet helemaal wat FC Groningen had verteld…

  • stukje historie: Celeritas
  • Betaald Voetbal, Wlodi Smolarek heeft een mooie foto in het blad verdient door de gelijkmaker tegen Ajax te scoren
  • Tweede Elftal
  • Landelijke Jeugd
  • Het nieuwe bestuur: André van der Louw is niet meer, nu hebben zitting: M.J. van Rooijen (voorzitter, voorlichting en media), J.W. Masman (vice-voorzitter, veiligheidszaken), A.N.A.M. Smits (penningmeester, licentiezaken), J. Bontenbal (van alles), M.H.J. Michels (technische- en wedstrijdzaken), E.J.A. Vilé (p&o, juridische zaken). En dan is er nog een vacature voor commerciële zaken!
  • Beschouwend stuk over de verloedering op en rond de velden
  • Pupillenvoetbal
  • Column Gerard Meijer
  • Amateur Voetbal
Share Button

Author: Rolph