De Feijenoorder – 04 – April

Het Eerste is kampioen van de afdeling West 1b geworden, en kan dus de strijd aan gaan om het kampioenschap van Nederland. Het is geen eenvoudig kampioenschap gebleken, de verschillen zijn erg klein. In het Orgaan worden de spelers in ieder geval aangemoedigd, zich met verve te roeren in de strijd, om zo nog maals kampioen te kunnen worden van geheel Nederland. Uiteraard is er een feestje geweest, en wel in de Spil. Een reisverslag van het bijwonen van een wedstrijd van het Nederlands Elftal in België, het lijkt wel iedere andere maand voorbij te komen. Bertus Bul wordt niet echt bezongen, zeg maar gerust afgeserveerd. Klaarblijkelijk had hij niks in te brengen tegen de aanvallers van de Belgen. Ook de normale wedstrijden worden uiteraard besproken, alles gelardeerd met tekeningen en lofzangen op het behaalde afdelingskampioenschap.

Share Button

Author: Rolph