Hand in Hand – 04 – April

Wat een raar actie-shot, zul je denken… maar er is een verhaal achter deze groep spelers. Meer rechts zien we Ruud Heus, en hij heeft net de felicitaties van de rest in ontvangst mogen nemen, omdat hij per penalty Feyenoord naar winst heeft geschoten tegen Ajax.

 • Interview Ruud Heus, al weer acht jaar bij Feyenoord. Meer en meer begint de speler, net 33 geworden, zijn verantwoordelijkheid op het veld te nemen, en dat wordt door het publiek gewaardeerd. ‘Een leven zonder Feyenoord? Tsja, dat zal er ooit van moeten komen. Ik zie het niet zo somber in. Ik weet wel dat de club me nooit meer los zal laten. Als ik eenmaal gestopt ben, zal ik de club altijd blijven volgen. Mijn hart ligt in de Kuip. Ik heb hier toch het grootste deel van mijn carrière gezeten. Ik kwam samen met René Hofman en Jos van Herpen, kan je nagaan. Dat was geloof ik in 1932. Ik heb nog tegen Bakhuys gespeeld.‘ Niet zonder humor, onze geliefde linksback…
 • Wedstrijdverslagen
 • Interview met Frank Snoeks, commentator van de NOS met een zwak voor Jozsef Kiprich. ‘Voor zo’n speler kom je naar het stadion. Zelfs als hij een kans mist, is het mooi om te zien‘.
 • In gesprek met Hedy van Es, voetbalvrouw van Gaston Taument
 • Verbouwing van de Kuip is van start, en uiteraard is er een hoop controverse of de Kuip nog wel de Kuip blijft heten na de renovatie.
 • Publieksactie met loten ten bate van de renovatie van het stadion
 • Met Errol Refos het Oude Noorden in, een interview over een jeugd in Rotterdam en een beeld van een wijk. ‘Kinderbijslag maakte iedereen vrolijk‘. Een schitterend interview!
 • Historie: Celeritas – Feyenoord, als aanloop naar de tentoonstelling in de Kunsthal
 • Boekbespreking ‘Rotterdam Voetbalstad nr. 1
 • Verslag ALV van de FSV, welke slecht bezocht is.
 • Elf vragen aan Regi Blinker
 • en al het vaste spul
Share Button

Author: Rolph