Hand in Hand – 10 – Juli

De zomerstop zit er weer op, de Open Dag is traditioneel de aftrap voor een nieuw seizoen. Wat gaat dit jaar de club brengen? Nieuwe aankopen Ruben Schaken en Adil Auassar zullen het vertrek van Giovanni van Bronckhorst en Roy Makaay moeten goedmaken. Waarschijnlijk zal er tevens een zwaar beroep op de jeugd gedaan worden, want de hand zit nog op de (lege) knip…

 • Interview met aanwinst Adil Auassar, die voorop wil gaan in de strijd.
 • Econoom Jan van Ours heeft berekend dat Feyenoord nooit meer de Champions League zal winnen. Landskampioen zal de club ééns per zeven jaar worden. En dat alles op basis van een financiële analyse. Het leven kan soms heel rechtlijnig zijn, klaarblijkelijk. Een beschouwing van het onderzoek.
 • Feyenoord Café 66: Manhattan op de Kop van Zuid
 • Wat gaan de doorgebroken jeugdspelers dit jaar presteren? Stefan de Vrij, Luc Castaignos, Ricky van Haaren en Jerson Cabral worden tegen het licht gehouden
 • Verslag van de totstandkoming van de Tifo actie ‘Veertig jaar later’, om te memoreren dat in 1970 de Eruopacup gewonnen werd. Mooi verslag, mooie foto’s
 • Het afscheid van clubicoon ‘Ome’ Fred Blankemeijer, na 69 jaar bij Feyenoord met pensioen. Een terugblik-interview
 • Van vaste columnist Ton Brands is een boek verschenen, ‘Uit Stand‘, en R-Fellas is het nieuwste Feyenoord-minded merk
 • Oude bekende: Ferry de Haan. Rotterdamser zullen we niet meer zien waarschijnlijk
 • Aankondiging van een dol project: Poldercup. Voetballen dwars door weilanden in de Alblasserwaard heen, sloten negerend. Een even verrassend als komisch project van Spaanse kunstenares Maider López. Wie doet mee?
 • Interview met drummer Pint van band Foienoord
 • Rotterdam durft… niets meer! Vlammend stuk over het zogenaamde zero tolerance beleid van nieuwe burgemeester Aboutaleb, wat stukje bij beetje alle evenementen in de stad om zeep helpt en supporters onheus bejegend
 • De Open Dag, fenomeen als start van wederom een nieuw seizoen van hoop en streven. Maar was dat wel altijd zo, en zal de traditie wel blijven? Het publiek komt in ieder geval minder massaal. Is de lol er af?
Share Button

Author: Rolph