Hand in Hand – 01 – Augustus

Een nieuw seizoen, dus nieuwe hooggespannen verwachtingen. Ieder jaar is hetzelfde… en dit jaar komt Ronald Koeman de gelederen versterken. De FSV heeft besloten om met de jaargangen van de Hand in Hand de voetbalseizoenen te gaan volgen, dus we beginnen voor het eerst met nummer 1 in augustus. Een nummer wat, zoals altijd aan het begin van het seizoen, boordevol nieuwe spelers en oefenwedstrijden zit

  • De invoering van de clubcard is een feit aan het worden, en dat is nog even wennen. Tijd dus voor een achtergrondverhaal
  • Groot interview met nieuwe aanwinst Ronald Koeman, de ervaren man die het team op sleeptouw moet nemen. Het heeft in ieder geval een positief gevolg op de seizoenkaartverkoop. Eigenlijk was het de bedoeling dat hij naar PSV ging, maar trainer Advocaat had geen interesse. En FC Groningen stond te trappelen, maar daar had Koeman juist weer geen trek in. Iets wat niet al te goed viel bij de supporters… “In Groningen op een terras kreeg ik onlangs een stoel naar mijn hoofd gegooid, maar die was verkeerd gemikt. Toch kan ik de teleurstelling in Groningen begrijpen.
  • Wedstrijdverslagen: een verrassende en hoopgevende overwinning in de oefenwedstrijd tegen Chelsea
  • Dubbelinterview met Aurelio Vidmar en Clemens Zwijnenberg, die beiden het grootste gedeelte van de voorbereiding hebben moeten missen, nog moeten aarden in Rotterdam maar uiteraard beiden vol goede moed zitten.
  • De ‘Koeman-Express’ raast door Nederland, de oefenpotjes in de regio trekken bergen volk door de nieuwe aankopen
  • Wedstrijdverslag Super Cup, die hopeloos verloren is gegaan ten gunste van Ajax
  • Interview met voorzitter Jorien van den Herik, onder andere over ‘de zaak Iwan’, de financiën, ijdelheid en ‘Piet de Visser en zijn kleine Braziliaantjes’, de clubcard en de positie van de FSV
  • Verslag van de Open Dag, bezocht door maar liefst 48.000 dagjesmensen
  • Brasserie de Cuyperij, het Rotterdamste restaurant van Rotterdam
  • Kopstukken uit Rotterdam: Joke Bruijs geeft haar band met Feyenoord en Rotterdam weer

 

Share Button

Author: Rolph