Feyenoord Magazine – 01 – Februari

Is er ooit een somberder, minder glamoureus cover uitgedacht dan deze?! Uit de tijd dat voetballers nog niet de uitstraling van popsterren hadden, zoveel is wel duidelijk. Arme Lokhoff…

 • Is het al een tijd onrustig bij de Stichting, nu slaat het ook over naar Varkenoord. Leden hebben om een Buitengewone Algemene Leden Vergadering gevraagd, zodat zij van het bestuur van de amateurtak kunnen vernemen wat nu precies de stand van zaken is op bestuurlijk gebied, en dat is tegen het zere been. Er wordt zelfs gedreigd met opstappen… Zoals de hoofdredacteur Piet Spelbrink terecht opmerkt: “Een bestuur heeft volgens haar Statuten en binnen het Verenigingsrecht de plicht aan een dergelijk verzoek gehoor te geven. Of men dan die B.A.V. zelf regelt en voorzit, dan wel dit uit handen geeft aan de initiatiefnemers is een ander verhaal. Doet men dit laatste dan voelt men een dergelijk verzoek als een motie van wantrouwen en zal men daaruit de consequenties nemen. Vooralsnog is het vanuit de initiatiefnemers dáárom niet begonnen en gaat het in het geheel niet om het functioneren van het Amateur Bestuur op Varkenoord. Het zou dan ook van goed leiderschap getuigen als met die B.A.V. ZELF zou beleggen en voorzitten. Men heeft toch niets te verbergen en het geven van openheid op gestelde vragen is één van de essentiële taken van een zichzelf respecterend bestuur.” Alle jaren dezelfde problemen…
 • Wedstrijdverslagen Betaald Voetbal en KNVB Beker
 • Feyenoord in Schema, een weergave van alle organen, bestuurders en dergelijke. Overgenomen uit het Rotterdams Dagblad. Anno 1990 ziet het er al aardig verknipt uit…
 • Interview met Ton Lokhoff, met een grote quote: “NAC zal altijd mijn kluppie blijven”. Leuk zo’n nieuwe aanwinst.
 • Raymond Victoria is opnieuw topscorer van de maand in de hoofdklasse Coca-Cola competitie
 • Artikel geschiedenis van Feyenoord
 • Interview met Maup Martens, die werken als jeugdtrainer niet zo zeer als springplank naar het grotere werk vind, maar een doel op zich
 • Jeugdvoetbal: Feyenoord E1 en F1
 • Verslagen van de landelijke Sc Feyenoord jeugd
 • Amateur Voetbal
 • Interview met Bas Ras, ras-Feyenoorder. Ik heb het ook niet verzonnen, het staat er echt… Leuk stuk verder
Share Button

Author: Rolph