Feyenoord Magazine – 03 – April/Mei

De Rotterdamse pupillen selectie is naar Japan geweest voor een internationaal toernooi, en hebben een eervolle vijfde plek gehaald (uit 54). Vijf Feyenoordertjes deden mee, en die verdienen dan wel een cover natuurlijk. De wereldreizigers: Len Been, Marcel van Lier, Orlando Engelaar, Ellery Cairoi (hee, zo noemen ze hem hier op de cover), en Ralph Kalkman

  • Betaald Voetbal overzicht, met onder andere een welhaast onmogelijk werelddoelpunt van Prince Polly van Sparta. Jammer voor hem schokte dat de wedstrijd wakker en werd het uiteindelijk 6-1 voor Feyenoord…
  • Artikel over Arjan van der Plas, de jeugdspeler die tegen het Eerste aan schurkt
  • Verslag over het Feyenoord Opel jeugdtoernooi 1990
  • Pupillenoverzicht
  • Feyenoord B-Regionaal is ondertussen kampioen van de afdeling, en doet nu een gooi naar het landskampioenschap. Bekende namen? Bobby Petta & Giovanni van Bronckhorst. En tenzij ik me ernstig vergis, staat er in de elftalfoto een knul met een echte volle jaren 80 snor. Ehm, B-Regionaal, da’s toch t/m 16 jaar?!
  • Verslag van Feyenoord B1, die ook kampioen zijn geworden.
  • Amateurvoetbal verslagen. Ook het Vierde is kampioen geworden!
  • Nieuw bestuurslid Hans Fortuin stelt het nieuwe amateurtak bestuur voor en doet het beleid voor de komende tijd uit de doeken
  • Interview met de manager van het McDonalds restaurant naast de Kuip
  • en de gebruikelijke rubrieken
Share Button

Author: Rolph