Feyenoord Magazine – 04 – Juni

Het seizoen loopt ten einde, dus er zijn teams die in het zonnetje gezet kunnen worden omdat ze kampioen zijn geworden. Helaas is het Eerste van de Sportclub gedegradeerd uit de Derde Klasse. Iets wat vreemd is, omdat de Sportclub-jeugd zich met menig de jeugd van menig Betaald Voetbal organisatie kan meten. Sterker nog, de Regionale B-jeugd is wederom kampioen van Nederland geworden!

  • Uiteraard dus groot stuk over deze B-Regionaal en het landskampioenschap
  • Betaald Voetbal overzicht.
  • Diverse overzichten en wedstrijdverslagen
  • Uiteraard een seizoenoverzicht door Bert Heesakker
  • Verslag van het Feyenoord-Opel Jeugdtoernooi
  • Pupillenoverzicht, met onder andere een schattige teamfoto van de D1 die kampioen is geworden. Ik zie in ieder geval Ellery Cairo en Richard Knopper. Ze spelen ook een internationaal Paastoernooi in België, het T.S.V. Lyra Internationaal Paastoernooi.
  • Amateur Voetbal overzicht
  • en de gebruikelijke rubrieken
Share Button

Author: Rolph