De Feijenoorder – 10 – Oktober

De competitie staat op het punt van aanvangen, maar dat is het probleem… Er is nog niet begonnen door Feyenoord! En dus hebben we hier een gortdroog orgaan vol met lange verhandelingen, maar zonder enige spanning of interessante anecdotes. Oh well, die horen er ook bij zullen we maar denken

  • lange opening door de hoofdredacteur. Doordat Sparta en Excelsior elkaar troffen, kwam het Eerste niet in actie en kon gekeken worden naar V.O.C. 2 – Feijenoord 2. De reserves wonnen overtuigend met 0-7, maar het vermoeden was dat dit vooral kwam door de slechte, ongetrainde staat van de V.O.C. spelers. Op naar een echte tegenstander, dus!
  • De Z.V.C.-Commissie heeft een ingezonden stuk, waarin gereageerd wordt op de ophef in het vorige nummer over het slechte optreden van het Sparta-publiek bij de Zilveren Bal wedstrijden. Er wordt erkend dat het publiek weinig sportief heeft gehandeld, maar behalve waarschuwen en vermanend optreden is er niet veel aan te doen…
  • Veel atletiek en clubrecords
  • Wederom een brief van Arie van Donk, onderweg naar Oost-Indië, die de bootreis toch wel veel water, water, water vind en wat weinig zondagmiddag voetbal met de vrienden. Je mist het pas als het weg is…
  • Verslagen van veteranenwedstrijden
  • Een nieuwe rubriek: Vragenrubriek. Nog zonder vraag, maar alle begin is lastig
  • Nog meer verhandelingen over inzet en spelniveau
  • en alle uitslagen en korte impressies van alle elftallen die tot op heden hebben gespeeld
Share Button

Author: Rolph